Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/p8171/domains/klokkijker.nl/public_html/radio/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/p8171/domains/klokkijker.nl/public_html/radio/includes/menu.inc).

Radio foto's

Hierboven het eerste radio avontuur in de Radio Jupiter caravan, zomer 1980. Het bed hadden we eruit gehaald en daarvoor in de plaats een kleine studio met draaitafels, mengpaneel etc. De zender hadden we ingbebouwd in de voormalige klerenkast. Van links naar rechts: Erik Dijkshoorn, Jan Zegwaard., Paul Zegwaard en Robert Das.

 

Actiefoto van mij tijdens een live uitzending vanuit de caravan. Zoals het 'hoorde' in die tijd met een Pioneer koptelefoon. Op de achtergrond technicus Rob van Vliet
De Telstar in 2015 over Radio Jupiter en vanwege het feit dat deze zender 35 jaar daarvoor de voorpagina vulde met 'Radio Jupiter opgepakt' Links onder een foto van mij in mijn eigen studio aan de Van Houtenlaan in Pijnacker. Destijds heb ik wel gevraagd aan de desbetreffende journalist om mijn gezicht at te dekken. Zo kon ik tenminste tijdens een politieverhoor volhouden dat ik dat niet ben!
Uitzending met Transatlantic Radio vanuit de Ahoy hal in Rotterdam. Op de achtergrond Rick den Outer.
Hierboven waarschijnlijk het schrijven van een radio commercial. In de studio van Rens de Groot. Transatlantic Radio 1988
Mijn eerste cassettedeck gekocht in 1977 van mijn 'tomatencenten'. Zoals je ziet is hij na 40 jaar een beetje vergaan, hij ligt al jaaaaaren op de vliering van de schuur. Grappige is dat dit cassettedeck voornamelijk dienst heeft gedaan als audio limiter voor de zenders. Ik weet niet of hij het nog doet. In ieder geval zijn de koppen vuil
De Ross Revenge, het zendschip van Radio Caroline. Halverwege de jaren 80 werd het Radio Monique. Ik heb er een kleine 3 jaar programma's voor gemaakt.
Het paradepaard van Akai destijds, De GX635D. Ik had er 2 en ik heb ze nog steeds.